咨询电话:400-900-4560
首页 > 办公装修 > 办公室设计

建筑内的城市街道与绿色花园,墨尔本La Trobe街485号办公楼 | Gray Puksand-设计案例

日期:2022-04-12 / 人气:

This double tower building was founded in 1988 and is a Class A commercial office building that combines worn and postmodernism design style. Although this building is imagined as a centralized space with large-scale atrium, the first floor of the two towers has become a mess, which has become chaotic because of the temporary rent, the non-uniform materials and the ceiling height. Gray Puksand is committed to shaping a uniform space, using a consistent design language to make employees with tourists with the \"impression\" of architectural modernization. Gray Puksand Partner Nik Tabain said: \"Our goal is to truly unify the entire hall of the two towers in the north and south, activate the ground space, making it the area of \u200b\u200bthe two towers in the north and south. Considering the building is opposite Flagstaff Gardens, our primary goal is This is also the core of our design concept. \"


▼ Space Overview - Entrance to the side of the park and lobby space

[ 123] 北京办公室装修

▼ Building side entrance space and reception area


北京办公室装修

The new indoor space can reflect this internal / external feeling element is a 30-meter Junglefy \"breathing wall\". A complex wall system with more than 4,000 plants is capable of filtering air, providing an air fresh environment in the room. In the case, Gray Puksand further adds green plants, including a big tree.


▼ 30 meters long junglefy \"breathing wall\"



▼ On the side of the wall

北京办公室装修


▼ to the lobby to add green plants


[ 123]

北京办公室装修 ▼ Atrium Space


However, the unified floor layer needs more sensible Solution. Unlike regular halls, the scale of this hall has brought some challenges for design. \"When you handle such large-scale space, anything such as material or finished products will be increased. In such a large space, it is very difficult to meet people's expectations and our requirements for their own requirements. \"Design team shaped a harmonious hall space under the budget limit. The building uses a single ground material, the height of the ceiling is basically, and the strip light is used to define space and subtle guidance route. The designer works with the light artist Jan Flook to design a dinosaur bone lamp, which reduces the size of the atrium and creates an intimate.

北京办公室装修 ▼ Hundreds of Space Hall Space


▼ Hall Space Usage The floor, the height of the ceiling is basically consistent

北京办公室装修 ▼ cafe zone




▼ Sharing Workspace


北京办公室装修


▼ to decrease Spatial scale dinosaur lamp


北京办公室装修 In addition to new service desk, waiting area, sharing work area, cafe and retail rental area The space also includes a large number of travel services, including bicycle parking, shower areas and lockers. Such facilities are typically located in the building basement, but the 485 LA TROBE is configured to provide employees with a more comfortable experience and further activate the hall space.


▼ bicycle parking


北京办公室装修

北京办公室装修 [ 123] Tabain said: \"You enter the room, stop the bicycle. Enter the atriation space, a huge tree stands in front of you, then you will go to the shower and storage area. We hope to provide more as possible in the hall Activities. Gray Puksand works with owners and architects to create a design associated with adjacent parks, a more unified and available hall, which continues the streetscape of Melbourne. Tabain said: \"It is really like a bustling internal street. We successfully introduced the park in the room, and the construction is very urbanization, those who do not work in the building now as a pleasant walk route, rather than choosing Those dark roadways.

▼ big trees in the court


北京办公室装修

[123 ] ▼ detail



▼ shower storage area

北京办公室装修


▼ Toilet


友情链接: 家友趣 优惠券 北京办公室装修 办公室出租 北京办公室装修 北京办公室设计 灯箱 办公装修专题 商铺装修 深圳装修公司 深圳装饰公司 燃气热水器 可曲挠橡胶接头 上海新房 文昌购房 实木衣架 叁拾贰床 办公室装修效果图 互动展馆展厅 成语解释 北京限号 名鞋网 亿企汽车网 全铝家具 酒店家具